OVER EURO TAP RENT

WIJ ZIJN WIJ?

In al die jaren hebben wij verscheidene uitbreidingen gekend, zowel op vlak van personeel, als vestiging, materiaal en logistiek. Vandaag zijn we uitgegroeid tot één van de grootste spelers op de professionele markt van verhuur voor events.

WAAR LEVEREN WIJ?

Euro Tap Rent levert in België, Nederland, Duitsland, Noord-Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Luxemburg.

MATERIAAL

Euro Tap rent heeft een ruime stock aan materiaal in een magazijn van 7.500 m² grondoppervlakte.

Hier worden ongeveer 1000 tapinstallaties, 500 flessenkoelers, 500 plooitogen;, 250 voortogen, 75 lounge togen, 100 spoeltafels,… gestockeerd.
Daardoor kunnen wij voor elke organisatie, klein of groot, het gevraagde materiaal bieden.

TECHNISCHE DIENST

Euro Tap Rent beschikt over een eigen hersteldienst die ook koeltechnische herstellingen kunnen uitvoeren in de eigen werkplaats.

Onze techniekers beschikken over alle nodige onderdelen om onze toestellen direct te herstellen en ervoor te zorgen dat onze verhuurvlot een zo hoog mogelijk rendement behaalt. Zo zorgen zij voor een hoge klantentevredenheid.

TANKBIER

Euro Tap Rent is ook in het bezit van mobiele biertanks met een inhoud van 1000L.

Deze extra dienst zorgt voor hte aanleveren van bier, het bewaren van restbier alsook het verwerken van restbier of het overpompen door middel van een mobiele pompunit.

Daarbij kunnen we ook leveringen voorzien bij klanten met een permanente tank. We verzorgen hiervan dan ook de opvolging van de volumes voor de facturatie.

FRIGOHOTEL

Euro Tap Rent beheert in de Benelux koelers in alle mogelijke vormen en uitvboeringen voor diverse leveranciers van dranken en voedingswaren.

Wij begeleiden de klant van aankoop tot stockage. Hier denken we ook aan koelers die voorzien zijn met de nieuwste ecologische snufjes en energiebesparing.Daarbij staan we ook in voor onderhoud, herstelling en eventueel het decoreren van frigo’s.
Om dit verhaal op te volgen hebben we een app waar de klant zijn koelers kan beheren en volgen.

SERVICE & STIPTHEID

Euro Tap Rent staat in voor een correcte en stipte service, 24/24, 7 op 7. Onze medewerkers zullen u steeds bijstaan met het juiste advies.

ONTWIKKELING

Om verder te kunnen groeien werkt Euro Tap Rent zelf actief mee aan de ontwikkeling van ons verhuurmateriaal. Zo weten wij welke producten er in ons verhuurgamma zullen opgenomen worden.

KLANT? BOEK UW MATERIAAL IN ONZE SHOP

MATERIAAL RESERVEREN

EURO TAP RENT bv
Eigenlostraat 23 | B-9100 Sint-Niklaas

Tel: 03/7807060

NOG GEEN KLANT? VRAAG ONS EEN OFFERTE

OFFERTE VRAGEN